skip to Main Content
Meyn: Tre ultimata dejter på Masthuggskajen

Längtar du efter en lyckad dejt? ”Första dejten”-bartendern Daniel Meyn, senast hörd i Jag är Masthuggskajen, bjuder på tre garanterat trevliga aktiviteter i området.

Daniel Meyn är grundare till takbaren Taket på Comfort Hotel men är också känd från tv-rutan. I SVT-produktionen ”Första dejten” agerar han bartender och småpratar med förväntansfulla personer över bardisken innan de blir hoptussade med sin match. Men hur lär du bäst känna en dejt? Vi frågade Daniel Meyn, som listade tre ultimata dejter i området Masthuggskajen.

Dejt nummer ett
”Ta en drink på baren Tvinky på Andra Långgatan, promenera sedan ner till Zamenhof och spela spel, gå sedan vidare till Taket och avsluta med champagne i solnedgången.”

Dejt nummer två
”Träffas på Playa Skeppsbron och ät picknick, hoppa på Stena-färjan till Fredrikshavn men gå inte av utan käka och drick på båten fram och tillbaka. Det är sex timmar, en lång dejt, så det vill att det känns bra. Ni avslutar sedan med att… nä förresten, efter sex timmar är du färdig. Ni promenerar hem.”

Dejt nummer tre
”Träffas på Stenpiren, promenera bort mot Masthuggskajen och titta dig omkring för om bara några år kommer det att se väldigt annorlunda ut. Då gör du om promenaden. I Göteborg byggs ett helt nytt område där folk kommer att hänga. Det är inte många städer i vilka man kan följa den utvecklingen i de centrala delarna. Masthugget kommer att bli till det bättre.”

Bild 1: @barabicu
Bild 2: @davidroyce.7

Tillbaka till Berättelser
Back To Top