skip to Main Content
Webbinarium 26/8: Verktyg som hjälper ditt företag att resa smidigt och hållbart

Hur kan du och dina kollegor resa smidigt, ekonomiskt och hälsosamt när vi bygger på Masthuggskajen? Hur kan ni vara med och minska trängsel och förbättra luftkvalitén i centrala Göteborg?

På Masthuggskajen byggs bostäder, hotell, kontor och verksamhetslokaler. Det ges plats åt kultur, gatuliv, mötesplatser och grönska. När området utvecklas kommer dagens parkeringsplatser att nyttjas till annat och det blir lättare att ta sig fram på cykel, till fots och med kollektivtrafik.

Välkommen till ett webbinarium där du får kunskap och verktyg för ett enkelt och hållbart resande – nu och ända in i framtiden.

Vad? Webbinarium.
När? Torsdagen den 26 augusti klockan 8.15 till 8.55.
Hur? Anmäl dig här: https://bit.ly/2UjgcCQ
För vem? För företag på eller i närheten av Masthuggskajen och i centrala Göteborg.

Agenda:

  • Så utvecklas Masthuggskajen och så här påverkas trafiken under byggtiden. Från och med hösten 2021 kommer trafikpåverkan att bli större, inte minst för bilisterna. Peter Terrs, projektchef för Masthuggskajen på trafikkontoret, berättar hur du och dina medarbetare påverkas.
  • Så får ditt företag stöd och hjälp. Nudgd berättar om det digitala verktyget Resvana som hjälper fler att resa hållbart. Deltagande företag får ta del av ett unikt Resvana-erbjudande för anställda.
  • Så kan ni förbereda er och planer er resa. Få ett smakprov av senaste versionen av föredraget som över 800 företag lyssnar på. Anita Jisonsund, företagskommunikatör från trafikkontoret, ger tips om vad ni som arbetsgivare kan göra för att hjälpa era anställda att enklare ta sig till och från jobbet.

Välkommen önskar trafikkontoret, Göteborgs Stad och projekt Masthuggskajen.

Tillbaka till Nyheter
Back To Top