skip to Main Content
Gym och pizza i Brick Studios på Nya Långgatan

Gymkedjan Grand Fitness och pizzabagarna på Dirty Dough är två av de aktörer som kommer att hyra lokaler i kontorsfastigheten Brick Studios på Masthamnsgatan.

Brick Studios kommer att färdigställas under 2022. Under de senaste månaderna har det pågått ett intensivt arbete med att finna rätt aktörer till husets gatuplan. Nu är hyresavtalen tecknade.

Dirty Dough, som är inriktade på napolitansk pizza, kommer att hyra en lokal på 165 kvadratmeter. I grannlokalen på 90 kvadratmeter, ska Poh-Keh servera sina populära poké bowls. I den tredje lokalen på 100 kvadratmeter öppnar Cederleüfs & Svenheimers ett bageri och konditori.

I den största lokalen på cirka 900 kvadratmeter ska gymet Grand Fitness, en del av Nordic Wellness, husera. Grand Fitness är kedjans så kallade boutique-gym, ett koncept som levererar en helhetsupplevelse till kunden där både träning och miljö håller högsta kvalitet. Grand Fitness har tecknat ett hållbart hyresavtal, det vill säga ett tillägg i hyresavtalet som reglerar värdens och gästens roller och åtaganden när det kommer vem som gör vad i hållbarhetsfrågorna. Det omfattar bland annat energianvändning, materialval, hållbara inköp med mera.

– Vi är så glada att vi har tecknat hyresavtal med dessa aktörer och på så sätt möjliggör för ett liv i husen både under dag- och kvällstid. Vi brukar prata om att Masthamnsgatan kommer att bli Nya Långgatan och detta var ett viktigt steg på vägen för att uppnå samma myllrande gatuliv som vi i dag upplever på Långgatorna, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef NCC Property Development.

Tillbaka till Nyheter
Back To Top